MASSAGE

Το MAD FITNESS BOUTIQUE CLUB πρωτοπορεί

στον τομέα της ευεξίας και της χαλάρωσης.

Προσφέρει αναζωογονητικά – θεραπευτικά προγράμματα μασάζ σε έναν άνετο και όμορφα διαμορφωμένο χώρο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες του είδους. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η παροχή ποιοτικών, ασφαλών και αποδοτικών αποτελεσμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός από εσάς ξεχωριστά.

SPORTS MASSAGE

Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει την ανάγκη και διάθεση να κινηθεί, να ασκηθεί ή να αθληθεί. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τις δυσμενείς συνέπειες της παραμέλησης του σώματος μας και την αυξημένη ανάγκη να λειτουργήσουν σωστά οι ιστοί,τα όργανα και οι αρθρώσεις. Το sports massage απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και την γυμναστική. Έχει σαν στόχο την συνολική προετοιμασία του οργανισμού και τη βελτίωση της ελαστικότητας και της αντοχής των μυών και των αρθρώσεων. Πρόκειται για θεραπευτικό μασάζ με συγκεκριμένες καθορισμένες τεχνικές και κινήσεις που πραγματοποιούνται στην επιφάνεια του σώματος. Εφαρμόζεται τόσο πρίν όσο και μετά την άσκηση. Το sports massage προσδοκεί να δώσει στον οργανισμό καλύτερη και μεγαλύτερη κίνηση έτσι ώστε με κατάλληλες ασκήσεις να αυξήσει τη δύναμη και αντοχή του και να δώσει χαλάρωση και φροντίδα στην ποιότητα του.

ANTISTRESS OIL MASSAGE

Μέθοδος μάλαξης με χρήση αρωματικών ελαίων που συντελεί στην ανακούφιση από τον πόνο, στη μείωση της κόπωσης και του μυϊκού τόνου, στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Υπάρχει μια πληθώρα χειρισμών έτσι ώστε η κάθε συνεδρία να προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέκτη. Η δύναμη που ασκείται από τον θεραπευτή είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του δέκτη ώστε το αποτέλεσμα να είναι η απόλυτη χαλάρωση. Με τη μάλαξη πετυχαίνουμε την αύξηση της ελαστικότητας των μυών και τη μείωση της ατροφίας τους. Η κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος είναι ένα επίσης από τα αποτελέσματα που μας βοηθούν μέσω της μάλαξης να αποτοξινωθεί ο οργανισμός και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι μελετημένο πάνω στΙς ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου που χρειάζεται επιτακτικά να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του.

ANTISTRESS THAI MASSAGE

Σκοπός του παραδοσιακού ταϋλανδέζικου μασάζ είναι να φέρει το σώμα, το πνεύμα και τη ψυχή σε μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας “ανοίγοντας” τα κέντρα της εσωτερικής μας ενέργειας (Chi-Praha) μέσω των ενεργειακών γραμμών (SEN) έτσι ώστε να βοηθήσει το σώμα στη φυσική του τάση για αυτοθεραπεία. Το παραδοσιακό ταϋλανδέζικου μασάζ είναι πολύ διαφορετικό απο αυτό που θεωρεί ο Δυτικός κόσμος μασάζ. Η συνεδρία γίνεται στο πάτωμα πάνω σε στρώμα όπου ο δέκτης φοράει άνετα ρούχα ενώ δεν χρησιμοποιείται λάδι. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τις παλάμες, τους πήχεις, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα του για τον χειρισμό και τη διέγερση του σώματος. Υπάρχει μια πληθώρα τεχνικών έτσι ώστε η κάθε συνεδρία να προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέκτη. Η πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του δέκτη ώστε το αποτέλεσμα να επιφέρει ανακούφιση από τον πόνο και βαθιά χαλάρωση. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του παραδοσιακού ταϋλανδέζικου μασάζ προσφέρει μεταξύ άλλων χαλάρωση, μείωση του στρες, διέγερση του νευρικού μας συστήματος, ευεξία, αποφόρτιση στα μέρη του σώματος που καταπονούνται περισσότερο λόγω της καθιστικής μας ζωής και κατεπέκταση της κακής στάσης σώματος που αποκτούμε με την πάροδο των χρόνων, αποθεραπεία από μικροτραυματισμούς και βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, ευλυγισία, αποβολή τοξινών απο το σώμα που ευθύνονται για την παχυσαρκία, την κακή διάθεση, τους πόνους στο στομάχι, αποφόρτιση του παχέους εντέρου-δυσκοιλιότητα, βελτίωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος ανεβάζοντας τα επίπεδα της ενέργειας μας. Το σώμα μας με το τέλος της συνεδρίας νιώθει πιο “ανάλαφρο” και πιο υγιές.

 

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας ειναι 60 λεπτά.

RELIEVING FOOT MASSAGE

Ειδική τεχνική μάλαξης με χρήση αιθέριων ελαίων που γίνεται στις γάμπες και στα πέλματα. Λειτουργεί θεραπευτικά χωρίς να πιέζει ή να στρεσσάρει το σώμα. Προκαλεί βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση μειώνοντας την κόπωση δημιουργώντας παράλληλα ένα αίσθημα ευεξίας. Χαρίζει μέσω του θεραπευτικού αγγίγματος αρμονία σε όλο το σώμα αποβάλλοντας το άγχος , την κούραση και τους χρόνιους πόνους.

HOT STONES MASSAGE

Μια μοναδική εμπειρία μασάζ με ειδικά σμιλευμένες ζεστές ηφαιστιακές πέτρες με χρήση αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με σουηδικό μασάζ για την επίτευξη της απόλυτης χαλάρωσης. Η θερμότητα από τις ηφαιστιακές πέτρες διεισδύει βαθιά μέσα στους μύς και στις αρθρώσεις, ανακουφίζοντας από το στρές και την ένταση.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Αποτελεσματική τεχνική απο αργές επαναλαμβανόμενες κινήσεις που διεγείρει το λεμφικό σύστημα (λεμφικά όργανα, λεμφαδένες, λεμφαγγεία) βελτιώνοντας την κυκλοφορία της λέμφου και διευκολύνοντας την πορεία επιστροφής της πρός την κυκλοφορία του αίματος και την καρδιά αφού επιταχύνει την κίνηση της. Το όφελος είναι πολύπλευρο αφού εκτός απο την άμεση επίδραση στο σημείο που ενεργοποιούμε έχουμε συνολική ταχύτερη ροή σε όλο το σύστημα, έτσι βοηθούμε στην αύξηση των λεμφοκυττάρων 30% σε μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, στην επούλωση των αθλητικών τραυματισμών, στην απελευθέρωση ενός μπλοκαρισμένου μεταβολισμού, στην μείωση λεμφοιδήματος. Η αποτελεσματικότητα της λεμφικής μάλαξης έγκειται στην ικανότητα του φυσιοθεραπευτή να κινητοποιεί με τους χειρισμούς του και να αυξάνει αισθητά το ρυθμό παλμού των λεμφαγγείων, ενισχύοντας τη ροή διαμέσου αυτών.

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 30 λεπτά εκτός του Thai Massage και λαμβάνεται πλήρες ιστορικό πριν από την έναρξη της αρχικής συνεδρίας.

Οι υπηρεσίες massage αποτελούν εξειδικευμένα personal training sessions (One – One) και ο ενδιαφερόμενος – η μπορεί να κλείσει ραντεβού στη reception του γυμναστηρίου ή τηλεφωνικά στο 6977785120